Bilfirma - Hitta en bra Bilfirma
Bilfirma i Kalix

Bilfirma i Kalix

Det finns totalt 4 bilfirmor i Kalix där flera av dessa bilförsäljare har lång erfarenhet av att sälja eller reparera bilar. Det kan vara svårt i Kalix att hitta den bästa bilfirman som dessutom har den modell på bilar som ni är intresserade av. En klar fördel är ifall ni kan få tips på en bra bilfirma och har kunniga bilförsäljare och bilreparatörer. Information, betyg och rekommendation om olika bilfirmor i Kalix kan oftast hittas via nätet.

Då det finns flera bilfirmor i Norrbotten som handlar med bilar eller utför bilreparationer är det bra att kontakta några av dem eller kolla på internet gällande utbud av bilar och priser. Då du kontaktar en bilfirma bör du veta vad du vill ha för begagnade bil, både modell och årta så att du är lite påläst gäller vanliga fel och brister på just denna bilmodell. Bra info om bilarna kan du också få om bilfirmor genom att kolla på webbsidor från olika bilhandlare och bilförsäljare.
Bäst att komma i kontakt med en bilfirma i Kalix är att välja något av bilföretagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla bilfirmor i Kalix

Börje Nyman Bil

Valhallavägen 41

952 31 Kalix

Strömbergs Bil AB

Vattenvägen 21

952 35 Kalix

Bilkompaniet Sigoro AB

Stabsvägen 5

952 51 Kalix

Malmström Motors AB

Valhallavägen 33

952 31 Kalix