Bilfirma - Hitta en bra Bilfirma
Köpa en bil som en bilfirma via en bilauktion

Bilauktion hos bilfirma

Ett väldigt bra sätt att handla bil på är att köpa den av en bilfirma via en bilauktion på nätet. Bilfirman som har bilauktionen förmedlar bara bilen och någon annan bilfirma eller privatperson säljer bilen. De bilfirmor som driver bilauktioner har som primärt intresse att få långsiktigt gått ryckte om att de säljer korrekt deklarerade bilar och att man tryggt kan handla en bil via dem.

De som förmedlar bilen kontrollerar därför bilarna mycket noggrant innan de lägger upp information om bilen och alla dessa fel och brister på nätet. Ofta hittar de fel på bilarna som vanliga bilkunder aldrig skulle hitta och de flesta andra bilfirmor aldrig skulle deklarera.Fördelar att köpa av en bilfirma som har bilauktioner

Det finns många bra fördelar med att köpa bilar och bilfirmor via bilauktioner och detta är framförallt:

Bilauktioner hos bilfirmor
  • Du kan lita på att alla fel och brister är deklarerade. Detta kan vara allt från småsaker som spänningen på bilbatteriet och mönsterdjup på bildäcken till större plåtskador eller missljud i hjullagren.
  • Utbudet av bilar är mycket stort
  • Du kan få bilen fraktad till din hemstad för en extra avgift
  • Ofta är de leasingbilar med mycket extrautrustning som säljs
  • Priserna är normal 10-20% lägre än hos etablerade bilfirmor

Nackdelar att köpa av en bilfirma som har bilauktioner

De enda nackdelarna att köpa en begagnad bil hos en bilfirma via en bilauktion är som med alla andra auktioner. Du är den enda som är villiga att betala så mycket som bilen gick för men också att du inte kan prova föremålet eller varan innan köpet.